På svenska    |    In English

toimitilasuunnittelu

Toimitilasuunnittelu joustavasti

toimitilasuunnittelu antaa toimistolle aivan uuden ilmeen

Toimitilasuunnittelu luo viihtyisän ilmapiirin työskennellä

Toimitilasuunnittelu: värit piristävät myös työpäivää

Aallotar - toimitilasuunnittelua parempaan työympäristöön.

Aallotar on vuonna 2002 perustettu yritys, jonka palveluja ovat kokonaisvaltainen sisustus- ja toimitilasuunnittelu ja -toteutus, alan konsultointi, huonekalujen entisöinti ja verhoilu sekä ompelu. Aallotar toimii koko Suomen alueella, ja toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun ydinkeskustassa. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys ja kestävä kehitys: tilat suunnitellaan siten, että ne ovat käytännöllisiä, kestävät aikaa ja ovat helposti muunneltavia. Toimitilasuunnittelussa huomioimme värit, materiaalit, akustiikan, valaistuksen, kalustuksen ja ergonomian. Olemme alan täyden palvelun yritys. Voimme toimia yhtä lailla niin laajojen kokonaisuuksien koordinaattorina kuin pienen suunnitelman toteuttajana – aina asiakkaan toiveet huomioiden. Tarjoamme nykyaikaisia ja kestäviä toimitilaratkaisuja.

Ammattimainen toimitilasuunnittelu ottaa huomioon kunkin työpaikan oman toimintakulttuurin. Me Aallottaressa pidämme mielessä niin tietotekniikan alati muuttuvat tarpeet kuin koko tilan toimivuuden. Tilan tunnelma ja viihtyvyys on meille tärkeää: monitilatoimistoissa työskennellään, pidetään tiimipalavereita ja rentoudutaan. Haluamme panostaa juuri tähän tilan monikäyttöisyyteen ja muunneltavuuteen.

Toimitilasuunnittelu asiakkaan toiveita kunnioittaen

Toimitilasuunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet. Pyrimme toteuttamaan ne, seuraamme tarkasti budjettia ja pidämme sovitut aikataulut. Olemme luotettava toimija, jolle asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeä asia.  Kokonaisvaltainen, ammattitaidolla tehty toimitilasuunnittelu ja sen huolellinen toteutus ovat satsaus työviihtyvyyteen sekä tae siitä, että tilaa voidaan käyttää pitkään.

Aallotar tarjoaa kaikki alan palvelut: konsultointi- ja suunnittelutyö, kaiken kattavat remontit sekä verhoilu, ompelu ja entisöinti. Arvostamme käsityötä ja panostamme ennen kaikkea materiaalien laadukkuuteen ja pitkäikäisyyteen. Huomioimme yrityksen brändin ja optimoimme tilojen värimaailman, valaistuksen ja akustiikan unohtamatta ergonomiaa. Toteutamme myös kaluste- ja tekstiilisuunnitelmat. Kokonaisuuden hallinta ja tilan monikäyttöisyys ovat ykköstavoitteemme, ei  alati vaihtuvan sisustusmuodin noudattaminen. Onnistunut suunnittelu takaa pitkäikäisen, toimivan ja viihtyisän työympäristön. Se on panostus tulevaan.

Olemme ylpeitä siitä, että Aallottarella on laaja, vakiintunut asiakaskunta. Aallottaren toimitilasuunnittelu osaa vastata asiakkaan kaikkiin tarpeisiin; kauttamme erityistarpeillekin löytyy tekijä. Esimerkkinä tästä ovat turva- ja hälytyspalvelut. Toimitilasuunnittelumme lähtee tarvittaessa vaikka siitä, että etsimme asiakkaalle liiketoimintaan sopivan kiinteistön tai tilan.

Huolellisen toimitilasuunnittelun avulla voidaan vahvistaa  yrityksen tai yhteisön brändiä, lisätä työviihtyvyyttä ja tehostaa tilojen käyttöä. Aallotar tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua niin monitoimitilojen suunnittelussa kuin toteutuksessa. Toimitilasuunnittelu toteutetaan eri ammattilaisten yhteistyönä. Lopputulos on sitä mitä on luvattu ja mistä on yhdessä sovittu. Aallottaren avulla asiakas saa toimivan, nykyaikaisen toimitilakokonaisuuden, jossa on hyvä olla ja tehdä työtä.  

Ota yhteyttä!