På svenska    |    In English

sisustussuunnittelu turku

Sisustussuunnittelu Turku

Sisustussuunnittelu Turku asettelulla on merkitystä

Sisustussuunnittelu Turku väriä ja valaistusta

Sisustussuunnittelu Turku haukiverhot ja valaistus

Sisustussuunnittelu Turku – Ammattitaidolla ympäri Suomen

Sisustussuunnittelu Turku – Aallotar tarjoaa sisustussuunnittelua yli 15 vuoden kokemuksella sekä yrityksille että yksityisille.

Aallottaren kautta saat laadukasta, kaiken kattavaa sisustussuunnittelua ympäri Suomen. Emme keskity sisustussuunnittelussa pelkkään pintaan: materiaalien ja värien lisäksi optimoimme tilojen akustiikan,valaistuksen ja ergonomian – asiakkaan toiveita ja kestävän kehityksen periaatteita kunioittaen.

Miksi valita ammattilainen suunnittelemaan tilaa?

 1. Kokonaisuuden hallinta
  Sisustussuunnittelun lähtökohtana on koko tilan toimivuus: materiaalit ja värit, valaistus ja akustiikka sekä ergonomia.

 2. Ammattitaito ja kokemus
  Aallottarella on yli 15 vuoden kokemus sisustussuunnittelusta. Olemme suunnitelleet niin intiimejä kodin tiloja kuin laajoja toimistotilakokonaisuuksia sekä esimerkiksi taloyhtiöiden saunaosastoja ja porraskäytäviä.

 3. Pitkäikäisyys ja muunneltavuus
  Tärkein tavoitteemme on toteuttaa pitkäikäinen ja helposti muunneltavissa oleva tila. Ammattilainen osaa toteuttaa tämän.

 4. Ajan säästäminen
  Hoidamme tarvittaessa kaikki sisustussuunnitteluun liittyvät toimenpiteet aina tilojen hankinnasta alkaen.

 5. Luotettava verkosto
  Aallottarella on pitkäaikainen ja tiivis yhteistyöverkosto. Asiakas saa kauttamme niin ompelijan, verhoilijan ja entisöijän kuin arkkitehdin, remontoijan ja maalarin palvelut.

 6. Hinta-, laatusuhde
  Teemme tilasta juuri sellaisen mitä asiakas toivoo ja tarvitsee. Keskitetysti Aallottaren kautta tilattu palvelu takaa sen, että lopputulos on hintansa arvoinen.

 

Sisustussuunnittelu Turku – Tilan kokonaisuuden toimivuus ja käytännöllisyys on tärkeää

Panostamme laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin. Värimaailma ja materiaalit sovitetaan yhteen. Huomioimme nykypäivän valaistusvaatimukset ja energiatehokkuuden. Valaistus ja tekstiilit  ovat tärkeitä, koska ne määrittävät pitkälti tilan tyylin ja visuaalisen ilmeen. Niiden avulla voidaan korostaa myös tilan lämminhenkisyyttä. Hyvä akustiikka takaa sen, että tilassa on miellyttävää kommunikoida ja oleskella. Keskeinen suunnittelun lähtökohta on myös tilan muunneltavuus - varsinkin toimistokohteissa. Kokonaisuuteen panostamalla luomme aikaa kestävän, viihtyisän ja toimivan tilan.

Sisustussuunnittelu Turku – Aallotar toimii ison kokonaisuuden koordinaattorina tai pienen suunnitelman osan toteuttajana.

Vuonna 2002 perustettu Aallotar tarjoaa sisustussuunnittelu- ja remonttipalveluja.  Yrityksemme palveluja ovat myös huonekalujen verhoilu ja entisöinti sekä verhojen ja muiden tekstiilien ompelu. Tarvittaessa tarjomme asiakkaalle yksinomaan konsultointiapua. Toimimme koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Turun ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tärkeitä arvojamme ovat  asiakaslähtöisyys, käytännöllisyys, muunneltavuus sekä kestävä kehitys. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja luotettavaa palvelua. Toimimme tarvittaessa ison kokonaisuuden koordinaattorina tai suunnitelman pienen osa-alueen toteuttajana. Tarjoamme asiakkaalle pitkäikäisiä ja nykyaikaisia sisustussuunnittelu- ratkaisuja. Aallotar on aikaansa  seuraava yritys, joka ymmärtää yrityskulttuurissa tapahtuvia muutoksia ja osaa reagoida niihin.  

Sisustussuunnittelu Turku – Asiakkaan toiveet ja tarpeet pääosassa

Aallotar toimii asiakkaan ehdoilla. Meille on erityisen tärkeää kuunnella asiakasta ja vastata toiveisiin, jota meille esitetään. Pysymme sovituissa aikatauluissa ja budjeteissa. Vuosien saatossa olemme uudistaneet muun muassa erilaisia yritys-, toimisto- ja kokoustiloja, oppimis- ja juhlatiloja, saunaosastoja ja porrashuoneita sekä loma-asuntoja. Sisustussuunnittelu Turku – Aallotar tarjoaa monipuolista ja laadukasta palvelua. Suunnittelemme ja toteuttamme lähes minkä tahansa tilan – taidolla ja kokemuksella. 

Ota siis yhteyttä!