På svenska    |    In English

verhoilu entisointi ikoni

Huonekalujen entisöinti ja verhoilu

Huonekalujen entisöinti: antiikkinen sohva

Huonekalujen entisöinti: siniset puutuolit

Huonekalujen entisöinti: kauniit nojatuolit

Huonekalujen entisöinti alkuperäistä kunnioittaen

Huonekalujen entisöinti toteutetaan Aallottaressa alkuperäistä kunnioittaen ammattilaisten käsityönä.

Aallotar on huonekalujen entisöinti ja verhoilualan yritys. Aallotar ompelee myös kaikki sisustustekstiilit, verhot ja irtopäälliset. Toimintamme kuuluvat myös sisustussuunnittelu, kokonaisvaltaiset toteutukset ja konsultointi. Aallotar perustettiin vuonna 2002 ja asiakaskunta on vakiintunut. Tarjoamme palveluitamme koko Suomessa. Toimipiste sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä ydinkeskustassa. Tärkeitä arvoja ovat mm. asiakaslähtöisyys, ekologisuus, tarkoituksenmukaisuus ja muunneltavuus. Asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellaan sekä toteutetaan asiakaslähtöisesti. Aallotar toteuttaa pitkäikäisiä ratkaisuja, ammattitaitoisia tekijöitä ja luotettavaa asiakaspalvelua.

Entisöimme niin nykykalusteita kuin tyylihuonekaluja. Huonekalujen entisöinti ja verhoilu toteutetaan ammattitaidolla ja käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan. Käsityönä tehty työ on laadukas ja pitkäikäinen valinta, kun halutaan tuoda huonekalun henki ja tyyli esiin ekologisesti. Huonekalujen entisöinnissä meille erityisen tärkeää on säilyttää alkuperäisyys. Kunnioitamme alkuperäistä ja pidämme huolen siitä, että huonekalut saavat arvoisensa entisöinnin.

Huonekalujen entisöinti ja verhoilu toteutetaan aina perusteellisesti. Aallottaressa entisöinnin ja verhoilun toteuttavat kokeneet entisöitsijät ja verhoilijat. Työnjälki on varmasti ammattimaista ja laadukasta.   Tarvittaessa saat meidän kautta huonekalullesi myös uuden ilmeen, vaihtamalla. Aallottaren kautta saat siis huonekaluillesi kokonaisvaltaisen entisöinnin ja verhoilun tai halutessasi pienen piristysruiskeen esimerkiksi kankaan uusimisella. 

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme myös arvioimaan esineen aikakauden ja valmistajan. Tarvittaessa järjestämme veloitusta vastaan kuljetuksen entisöitäville huonekaluille. Huonekalut entisöidään aikakautta ja alkuperäistä kunnioittaen. Asiakas voi myös ehdottaa toteutuksen haluamallaan tavalla. Sopivat materiaalit ja kankaat valitaan yhdessä asiakkaan kanssa laadukkaista kangasvalikoimistamme. Halutessaan kankaan voi tuoda itse, mutta aina kannattaa ensin kysyä sopiiko kysyinen kangas ko. tarkoitukseen. 

Huonekalujen entisöinti luonnonkuiduilla

Käytämme pääsääntöisesti luonnonkuituja kunnostusmateriaaleina. Samoja materiaaleja käytetään vielä edelleen, kuin vuosikymmeniä sitten. Käytössämme olevia kunnostusmateriaaleja ovat mm. meriheinä, haapalastu, juuttikangas ja lumppuvanu. Huonekalujen entisöinti ammattilaisen tekemänä takaa, että esine kestää pitkään. Meiltä löytyy myös kankaita lemmikkiperheille. Esimerkiksi kissan terävistä kynsistä ei tarvitse kantaa jatkuvaa huolta, kun huonekalut on verhoiltu oikeanlaisilla kankailla.

Huonekalujen entisöinti ja verhoilu ovat käsityötä ja sen tekijät perinteikkäitä käsityöläisiä. Entisöinnin ja verhoilun toteuttaminen käsityönä on ekologinen vaihtoehto. Aallottaren kautta saat entisöityä huonekalusi vaivattomasti kokeneen ammattilaisen ansioista.

Ota meihin yhteyttä!

Kutsu meidät arviokäynnille tai tuo huonekalu meille arvioitavaksi. Me arvioimme miten saamme vanhoista huonekaluistasi upeat ja omaa aikakauttaan edustavat huonekalut.